ANAF.RO DECLARATII FISCALE 2011 PDF

Pagina Facebook si Twitter ANAF. Pagina Twitter ANAF Depunere Declaraţie Unică . Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat). Actions. ${title}. Persoanele fizice pot plăti obligațiile fiscale și prin intermediul , potrivit unui comunicat de presă publicat de ANAF. Începând. 5 feb. Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se.

Author: Zusho Neshakar
Country: Jordan
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 8 October 2017
Pages: 58
PDF File Size: 17.46 Mb
ePub File Size: 9.61 Mb
ISBN: 526-6-40280-200-7
Downloads: 7574
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tojarn

Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata

Ce obligatii le revin societatilor la plata dividendelor catre asociati? Potrivit acordului aprobat prin memorandum, in sedinta solemna a Executivului, desfasurata la Alba Iulia, salariul minim brut din constructii va fi de 3.

Declaratia privind impozitul pe profit se completeaza cu ajutorul programului de asistenta. Completare corecta a formularelor Atentie! O noua obligatie pentru persoanele fizice ce obtin venituri din activitati independente – Registrul de evidenta fiscala Conturi de trezorerie pentru plata contributiilor in Microintreprinderile in Contribuabilii care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic pot opta ca anul fiscal sa corespunda exercitiului financiar.

Mai multe articole despre calcul impozit pe profit. Contribuabilii care opteaza pentru un an fiscal diferit de anul calendaristic depun formularul “Notificare privind modificarea anului fiscal” in termen de 15 zile de la data inceperii anului fiscal modificat sau de la data inregistrarii contribuabilului — in cazul in care se opteaza de la infiintare pentru un an fiscal diferit de anul calendaristic.

Iata ce taxe si impozite trebuie platite! Guvernul Romaniei si Federatia Patronatelor Societatiilor din Constructii au semnat joi, 29 noiembrie, un acord prin care se urmareste sustinerea dezvoltarii sectorului constructiilor in Romania. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs.

Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat se completeaza cu ajutorul programului dwclaratii asistenta. C e trebuie sa stim despre impozitul pe profit? Pe de alta parte, potrivit art. La stabilirea rezultatului fiscal se iau in calcul si elemente similare veniturilor si cheltuielilor precum si pierderile fiscale. Contribuabilii pot opta pentru calculul, declararea si plata impozitului pe profit anual, cu plati anticipate, efectuate trimestrial.

  EEMUA 191 PDF

Declaeatii trimestrul IV nu se depune declaratia Formularul poate fi descarcat de pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, la adresa declaratii.

Certificarea formularului de catre un fiscaoe fiscal se amana. La calculul profitului impozabil, limitele cheltuielilor deductibile prevazute de legislatia in vigoare se aplica trimestrial, astfel incat la finele anului acestea sa se incadreze in prevederile legii.

Articole similare Fara conflicte inutile cu Fiscul!

Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat)

Cultele religioase, unitatile de invatamant preuniversitar si institutiile de invatamant superior, fiscxle, acreditate, precum si cele autorizate, asociatiile de proprietari constituite ca persoane juridice si asociatiile de locatari recunoscute ca asociatii de proprietari, Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, organizatiile nonprofit, organizatiile sindicale, organizatiile patronale au obligatia de a declara si plati impozitul pe profit, anual, pana la data de 25 februarie inclusiv a anului urmator celui pentru care se calculeaza impozitul.

Declaratiii aici si spune parerea ta! Acesta poate fi tinut in forma scrisa sau electronica. Afla pana la ce data!

ANAF: Taxele și impozitele se pot plăti online pe www.ghiseul.ro

Zoom fiscal Impozit pe profit Cum efectuam amortizarea aferenta reevaluarii? Se modifica depunerea unor declaratii de la 1 decembrie Care e tratamentul fiscal al veniturilor realizate de o persoana juridica romana din fiscake titlurilor de participare? Declarare impozit dividende Ultimele articole Procedura de compensare sau de recuperare a pierderilor fiscale Asociere persoana juridica cu persoana fizica.

Primul an fiscal modificat include si perioada anterioara din anul calendaristic cuprinsa intre 1 ianuarie si ziua anterioara primei zi a anului fiscal modificat, acesta reprezentand un singur an fiscal.

Modificarea perioadei anului fiscal se comunica organelor fiscale competente astfel: Rezultatul fiscal pozitiv este profit impozabil. Urmeaza drclaratii alta intrebare dureroasa: Votati articolul ” Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata “: Ce trebuie sa stie orice contabil la inceputul lui Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal exceptie taxe locale Impozit pe venituri din asocierea dintre o persoana fizica si o persoana juridica – Capitolul XI – Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal.

  ATEN CS1642 PDF

Definitivarea si plata impozitului pe profit aferent anului fiscal respectiv se efectueaza pana la termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit, respectiv 25 martie inclusiv a anului urmator.

Contribuabilii care obtin venituri majoritare din cultura cerealelor, a plantelor tehnice si a cartofului, pomicultura si viticultura au obligatia de a declara si de a plati impozitul pe profit anual, pana la data de 25 februarie inclusiv a anului urmator celui pentru care se calculeaza impozitul. Pentru fiscae anului fiscal modificat acesti contribuabili aplica urmatoarele reguli:. Reguli aplicabile pentru contribuabilii care opteaza pentru revenirea la anul calendaristic ori pentru schimbarea perioadei din care este constituit anul fiscal.

Ti-a placut acest articol?

Contribuabilii care inceteaza sa existe in cursul anului fiscal au obligatia sa completeze si sa depuna declaratia privind impozitul pe profit pana la data depunerii situatiilor financiare la registrul comertului. Acordul a fost semnat la sfarsitul sedintei de premierul Viorica Dancila si de Studiu de caz si solutia oferita de expert Ministrul Finantelor: Ultimele articole Taxa licenta marca inregistrata – fiscape dublei impuneri.

Contribuabilii care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic daca isi modifica exerci? Scutire impozit pe profit. Articole similare Acordarea de bunuri asociatului unic in schimbul dividendului. Mai multe articole despre declaratia Recomandari Noutati Ultima ora Taxe si impozite stabilite de Codul fiscal Este mai eficient impozitul pe profit decat impozitul pe venit? In primul rand vrem sa stim cum calculam impozitul pe profit.

Care sunt obligatiile fiscale privind indemnizatiile de concediu medical? Exista si alte implicatii fiscale?

Cum si cand se anafro Depunerea electronica a declaratiilor fiscale Repartizare profit din anii precedenti. Platile anticipate se declara in Formularul Impozit nerezidenti Agenda obligatiilor fiscale din luna decembrie